Haarwerken

Fluente Haarwerken biedt oplossingen voor iedereen met tijdelijk of blijvend haarverlies. We garanderen een deskundig advies en professionele begeleding. Ook voor de behandeling van haar- of hoofdhuidproblemen bent u van harte welkom. 

300_site1.jpg

300_site2.jpg

300_site3.jpg

Medisch of cosmetisch

Echt en synthetisch haar

Haar- en hoofdhuid

 

Haarwerken om medische of cosmetische redenen

Haar- en hoofdhuidproblemen kunnen uiteenlopende achtergronden hebben. Vaak voorkomende oorzaken zijn chemotherapie en alopecia. Haaruitval maakt mensen vaak onzeker, al is dit vandaag de dag niet meer nodig.

Bij Fluente Haarwerken vindt u de nieuwste generatie hoogwaardige haarwerken. De producten zijn uitgevoerd in echt of synthetisch haar en niet van echt te onderscheiden. Er is volop keuze in modellen en kleuren.

Een haarwerk is meer dan een praktische oplossing voor een probleem. Het geeft mensen hun zelfvertrouwen terug, zodat ze weer zelfbewust de deur uit gaan.

Haarwerk systemen op maat in echt of synthetisch haar

Het kiezen en aanmeten van een haarwerk vergt deskundige begeleiding en advies. Bij Fluente Haarwerken ontvangen we u graag in alle discretie voor een oriënterend gesprek. Hierin luisteren we naar uw wensen en leggen u de mogelijkheden voor.

Wanneer u tot een keuze gekomen bent worden maten, kleur(en) en wensen in kaart gebracht. Het haarwerk wordt volledig volgens uw wensen geproduceerd en bij ons geleverd.

Tenslotte wordt het haarwerk aangebracht en in het gewenste model geknipt en gestyled. 

Haar- en hoofdhuidproblemen

Haar- en hoofdhuidproblemen kunnen heel diverse oorzaken hebben. Daarom moet er steeds een oplossing op maat worden gezocht. Onze ervaring en expertise zijn hierbij onmisbaar. De behandeling begint dan ook steeds met een gedetailleerde analyse van het probleem en de oorzaken. 

 

Mediceuticals

Bij de behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen gebruiken we vaak producten van Mediceuticals. We zijn geautoriseerd als adviseur en verkooppunt van deze producten. Mediceuticals zijn met farmaceutische technologie ontwikkeld voor de behandeling van een breed scala van haar- en hoofdhuidproblemen.

Wilt u meer weten? Bel 06-10599439

 

Lid van de ANKO
Erkend door SEMH

 

 

realisatie tidi graphics